Het spel

EEN ESCAPEROOM?

Ga met minimaal 4 en maximaal 7 personen de escaperoom binnen en probeer de puzzels  binnen 60 minuten op te lossen. Nadat je  binnen bent gaat de deur "op slot". Het doel van het spel is om de escaperoom binnen 60 minuten te verlaten door puzzels , raadsels en onverwachte aanwijzingen op te lossen en te verkrijgen om zo steeds dichter bij de uitgang te komen! Ervaar onze escaperoom in Holten en los het op! Dracula's Dungeon is een escape room waar je je tanden op stuk gaat bijten.

  • Bent u met een groot gezelschap  en zoekt u iets uitdagends, dan hebben wij een routettetafel en black tafel, te boeken met een drankenarrangement tot 40 personen.
  • Heeft u hier belangstelling voor kunt u bellen met Erica: 06-29470468

VOOR VRIENDEN & FAMILIE

Met vrienden of familie de escaperoom ontdekken en ervaren? Escaperoom Holten is een spannende escape room  waarvan de minimale leeftijd 12 jaar is. De escaperoom is uitermate goed geschikt voor families, collega's en of vrienden.  Veel spanning en plezier beleef je in onze Dracula's Dungeon!

VOOR
BEDRIJVEN

Een geschikt uitje om met je eigen team te beleven! Escaperoom Holten biedt u een uitdagende activiteit waarbij teambuilding absoluut belangrijk is. Zonder de ultieme samenwerking met elkaar is het oplossen van de puzzels en raadsels een enorme klus. Sluit dit spannende uitje af met een borrel of een heerlijk diner.

VOOR
GAMERS

Ben jij diegene die graag online of op je pc een game met raadsels en puzzels oplost? Game je ook zo graag tegen anderen? In plaats van de strijd aan te gaan tegen anderen zou je hier ook moeten samenwerken om Dracula's Dungeon tot een goed einde te kunnen brengen.

VOOR
TOERISTEN

Holten is bij uitstek de ideale plek voor de toerist. Jouw verblijf in Holten kan nog completer door een bezoek te brengen aan onze escaperoom in Holten. Daag vrienden of familie uit en ontdek hoe spannend de escaperoom in Holten is.